BNP Paribas Fortis online internerbankieren

BNP Paribas Fortis internetbankieren kan je via deze link

Verdere contactgegevens:
BNP Paribas Fortis S.A./N.V.
Rue Montagne du Parc / Warandeberg 3
1000 Bruxelles/Brussel
Tel.: 02/565.11.11
Fax: 02/565.42.22
E-mail: info@fortisbank.com

Deze pagina bevat gegevens over BNP Paribas Fortis internetbankieren, ook gekend als online banking of homebanking

Alle informatie over BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis is een Belgische bank en een dochter van BNP Paribas. De naam ‘BNP Paribas Fortis’ kwam er naar aanleiding van de aankoop door BNP Paribas S.A. (via de FPIM) van 75% van de aandelen van Fortis Bank SA/NV in mei 2009. Ondertussen zijn alle aandelen van BNP Paribas Fortis aangekocht door BNP Paribas.

Voor oktober 2008 was Fortis Bank SA/NV, samen met Fortis Bank Nederland N.V., de bancaire poot van de zogenaamde Fortis holding (die uit twee vennootschappen bestond: Fortis N.V. en Fortis NV/SA) en stond bekend als Fortis.

Op 28 april 2009 gingen de aandeelhouders van de Fortis NV/SA in Belgiƫ akkoord met de verkoop van de aandelen van Fortis Bank SA/NV aan BNP Paribas S.A. Ditzelfde akkoord was op 29 april 2009 ook gegeven door de aandeelhouders van de Fortis N.V. in Utrecht. Hiermee waren 75% van de aandelen van Fortis Bank SA/NV overgegaan op BNP Paribas S.A.

De laatste kwart van de aandelen van Fortis Bank NV was in handen van de Belgische staat en deze werden verkocht op 13 november 2013 aan de Franse bankgroep BNP Paribas om de Belgische schuldgraad onder de 100 procent van het bruto binnenlands product te brengen, een vraag van Europa.
(bron Wikipedia)

Screenshot van de website van BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis

www.bnpparibasfortis.be