Keytrade Bank online

Keytrade Bank online internetbankieren kan je via deze link

Verdere contactgegevens:
Keytrade Bank N.V./S.A.
Boulevard du Souverain / Vorstlaan 100
1170 Bruxelles/Brussel
Tel.: 02/679.90.00
Fax: 02/679.90.01
E-mail: info@vms-keytradebank.com

Deze pagina bevat gegevens over Keytrade Bank internetbankieren, ook gekend als online banking of homebanking

Alle informatie over Keytrade Bank

WEETJE: Bij KeyTrade Bank krijg je 5 cent per verrichting! Klik hier voor meer info

Keytrade Bank betaalt 5 cent/verrichting

Keytrade Bank is een Belgische internetbank. Het hoofdkantoor van Keytrade Bank is in Brussel. Keytrade Bank is in België de marktleider inzake online transacties. Sinds 2012 is Keytrade Bank ook actief als online broker op de Nederlandse beleggingsmarkt.

Het bedrijf werd als VMS-Keytrade opgericht in 1998 door de broers Zurstrassen en Grégoire de Streel, de stichters van de Belgische internetprovider Skynet. Door de overname van RealBank in 2002 werd het een volwaardige bank en veranderde de naam in “Keytrade Bank”. Sinds januari 2007 maakt Keytrade Bank deel uit het Belgische Landbouwkrediet. Op zijn beurt voor de helft eigendom van de Groep Crédit Agricole, één van de eerste bancaire groepen in Europa.

Keytrade Bank biedt volwaardige traditionele bankdiensten, maar biedt aan particulieren ook de mogelijkheid om via internet te investeren op de belangrijkste wereldmarkten.

In juli 2009 nam Keytrade de Belgische rekeningen van de failliete Kaupthing Bank over. Deze IJslandse bank was ook in België actief vanuit zijn Luxemburgse filiaal, maar kwam eind 2008 in problemen door de kredietcrisis, waarbij alle Belgische rekeningen van klanten geblokkeerd werden. (bron Wikipedia)

Screenshot van de website van Keytrade bankkeytrade bank

www.keytrade.be